Ilmaiset toimitukset yli 50 € tilauksiin!

Alkoholiton viini — säilytetty aito viinin maku

Alkoholiton viini ei ole rypälemehua, valmistetaan poistamalla alkoholi tavallisesta viinistä. Vendomê Mademoiselle viini on mainio vaihtoehto arki- tai juhlajuomaksi!

Vendomê Mademoiselle viineistä alkoholi on poistettu vakuumitislausmenetelmällä. Espanjalaisistä rypälesitä valmistettu kolme eri viini lajiketta Merlot-, Chardonnay- ja Tempranillo. 

Perinteisen viinin aito maku säilyy. Viinit sopivat loistavasti aterioiden lisukkeeksi. Nauti alkoholittomista suosikkijuomistasi, jotka on valmistettu alkoholittomista viineistä tyylikkäästi ilman alkoholia sisältävien viinien ei-toivottuja vaikutuksia.Viinien ainesosat ovat peräisin luonnonmukaisesta maataloudesta.

Viinit ovat myynnissä K-Kaupoissa ja S-kaupoissa!

Vendôme Mademoiselle Chardonnay alkoholiton 0,0% LUOMU valkoviini

Alkoholiton valkoviini Vendôme Mademoiselle Chardonnay on kuiva viini. Kaunis, helposti tunnistettavissa hedelmäinen aromi. Tuoksu, jossa on runsaasti sitrushedelmiä, greippiä ja sitruunaa, mutta myös akaasiaa, karamellia, tuoretta voita ja muskottipähkinää. Sen maku on herkullisen kirpeä, jopa mineraalinen ja tuo suuhun mukavaa raikkautta. Tämä hedelmäinen ja miellyttävä nautintoviini, voidaan nauttia milloin tahansa ja sopii melkein minkä tahansa ruoan, erityisesti kalan, äyriäisten ja siipikarjan kanssa. 

Vendôme Mademoiselle Merlot alkoholiton 0,0% LUOMU punaviini

Merlot luomu punaviini on valmistetaan rypäleistä, jotka kasvavat kalkkipitoisella maalla La Manchan alueella Espanjassa. Viinistä poistetaan alkoholi vakuumitislausmenetelmällä. Aistit sen hedelmäisessä aromissa mustaherukan ja karhunvatukan ohella myös kirsikkaa ja luumua. Merlotin maku on hienovarainen, hyvin tasapainoinen ja kuiva.

Vendôme Mademoiselle Rosé alkoholiton 0,0% LUOMU roseviini

Alkoholiton luomuroséviini Vendôme Mademoiselle Rosé on kauniin vaaleanpunaisen värinen viini, jossa on kevyitä grenadiinikohokohtia. Aromissa aistit vadelman, mustaherukan ja sitrushedelmien ituoksun. Sitä voi nauttia aperitiivina, yksin tai ystävien kanssa kesällä ja talvella. Rosé sopii mausteisten ruokien, eksoottisten ruokien sekä grillattujen liharuokien ja sekalaattien seuraksi.

Voit myös toivoa puuttuvaa makua lähimyymälääsi!

K-Kauppoihin toive.

S-Kauppoihin toive.


Lahjakortti