Kurpitsapiirakka suklaalla, ilman lisättyä sokeria
Herkullinen, herkkä, tuoksuva kurpitsapiirakka suklaalla ilman lisättyä sokeria. Kirkkaamman maun saamiseksi lisää kanelia, ja suklaapalat tekee piirakasta vielä makeamman.
Ainekset:
RED tumma suklaa - 150 g
Kurpitsasose - 200 g
Voi (pehmennetty) - 160 g
Munat - 2 kpl
Jauhot - 230 g
Jauhettu kaneli - 1 tl
Leivinjauhe - 1 tl
Sooda - 1/3 tl
Sitruunamehu - 1 rkl
Ripaus suolaa
Makeutusaine maun mukaan
Kurpitsasosetta voi ostaa tai keittää itse. Hienonna suklaa veitsellä.
Pehmennetty voi (150 g) sekoitetaan makeutusaineeseen ja vatkataan vatkaimella.
Lisää munat, kurpitsasose, kaneli, jauhot, ripaus suolaa, leivinjauhe ja sooda. Sekoita.
Sekoita joukkoon suklaapalat ja sitruunamehu. Voitele uunivuoka jäljellä olevalla voilla ja ripottele päälle hieman jauhoja. Laita taikina muottiin.
Paista esilämmitetyssä 200-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
Nauti!
Tutustu RED suklaisiin tästä, sopivat täydellisesti leivontaan, välipaloihin ja jälkiruokiin!
Vegaaniset, vähäkaloriset ja ilman lisättyä sokeria.